LaSplash Smitten Liptint Mousse in Nagini

Make-up

IMG_4286

Uhh… Groen? Ja, dat zie je goed! Groene lipstick! Toen ik deze op het ILB Event zag kon ik hem niet laten liggen! Merendeels door de naam, maar wauw, de kleur is ook heel gaaf! Eindelijk een review over deze beauty!

IMG_4287

IMG_4293

IMG_4289

Deze bijzondere liquid lipstick is van het merk LaSplash, die je misschien wel kent van hun beroemde concealers. Ze hebben ook lippies, in een heleboel kleuren, waaronder Nagini. Eerst even over de verpakking, die echt on point is! Ik vind het roze metallic heel erg cool erbij! Dan de naam, zoals ik al zei, Nagini. Echte Harry Potter fans zullen hem wel herkennen! (Nagini is de slang van Voldemort!) LaSplash heeft heel veel liquids met namen van Harry Potter. Het liefst had ik ze allemaal gekocht voor de naam, maar zoveel geld had ik niet… Ik koos uiteindelijk voor Nagini, and I loveeeee it!

IMG_4295

IMG_4297

En dan de swatch. Supermooi gepigmenteerd, voelt zacht aan en droogt mat op. Niet vervelend mat. De applicator brengt ook fijn aan. De lipstick is waterproof, en gaat er echt niet af! Je hebt make-upremover op oliebasis nodig om deze substantie eraf te krijgen. Hij blijft dus superlang zitten en ziet er heel cool uit! Wil je de lipstick in actie zien? Check dan de video hieronder! Daar gebruik ik hem in combinatie met Backlash van Makeup Monsters! Spoel even door de 9ste minuut, daar zie je de lipstick!

IMG_4292

De LaSplash Smitten Liptint Mousses zijn o.a. verkrijgbaar bij Boozyshop, en kosten 16 euro per stuk! Ik vind deze in ieder geval heel erg gaaf!

 

Advertenties

8 gedachtes over “LaSplash Smitten Liptint Mousse in Nagini

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s