GoCustomized Telefoon Hoesje

Geen categorie, Other

IMG_4216x

M’n telefoon is mijn grootste verslaving. Op social media ben ik veel actief en ik gebruik mijn telefoon voor alles. En bij een telefoon die je kostbaar is, hoort ook een mooi hoesje! Toen GoCustomized mij vroeg of ik een hoesje bij hun wilde ontwerpen, kon ik daar geen nee tegen zeggen! Voor weinig geld een kwalitatief en uniek hoesje! Dat klinkt goed toch?

IMG_4222x

Eerst even over GC! GoCustomized is een webshop waarbij je zelf je hoesje voor je telefoon of tablet kan ontwerpen! Je hebt keuze uit een hele hoop hoesjes, designs en je kan hem helemaal zelf decoreren! Voor bijna elke telefoon zit er wel een hoesje bij! Het is niet duur, de verzending is gratis, en nog het allerbeste, je hebt een uniek telefoonhoesje! Meer weten? Kijk dan even op GoCustomized.com!

Hier kan je je hoesje ontwerpen ➳ http://www.gocustomized.com/nl/

Hier kan je je iPhone hoesje ontwerpen ➳ http://www.gocustomized.com/nl/iphone/

IMG_4214x

En dan het hoesje! Ik koos het Ultralight hardcase hoesje, in het wit! Ik had hem iets witter verwacht, maar zo transparant vind ik hem ook mooi! De tekst die erop staat is een songtekst van een liedje van Florence and the Machine, van het liedje How Big How Blue How Beautiful! Een hele mooie quote van een heel mooi liedje! Ik wilde het simpel houden, dus ik heb alleen voor de tekst gekozen! Jij zelf kan er zoveel op ontwerpen als je zelf wilt!

IMG_4219x

IMG_4218x

De kwaliteit van het hoesje is heel goed! Hij is licht en subtiel, mooi afgewerkt en beschadigd niet snel! Hij zit stevig om mijn telefoon en hij ligt fijn in de hand! Ik ben er blij mee!

IMG_4216x

Ik ben er superblij mee! Thanks GoCustomized! Voor meer informatie over de hoesjes, check even hun site! XO

Advertenties

4 gedachtes over “GoCustomized Telefoon Hoesje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s