Mijn doelen voor 2016 op bloggebied

Geen categorie, Other

IMG_4137

Het is bijna 2016, en ik blog nu al anderhalf jaar! Wow. De tijd gaat zo ongelofelijk snel! Een jaar geleden maakte ik nog filmpjes met de iPod van m’n broertje, bewerkte ik met MovieMaker en waren mijn blog- en video-skills lang niet zo goed als nu. Vorig jaar plande ik het allemaal niet zo goed, kwam ik in tijdnood en verkoos ik de blogwereld boven school, waardoor ik bleef zitten. Ik heb fouten gemaakt, en er van geleerd! Hoeveel ik ook veranderd ben, mijn liefde voor dit allemaal is nog niet verdwenen, het is juist meer geworden! Daarom heb ik vandaag voor jullie mijn doelen voor 2016!

  1. 2000 of 3000 volgers halen op Instagram.

Ik weet het, volgers zijn niet alles. Op het moment heb ik er rond de 1800. Ik herken meiden die m’n foto’s liken, ik zie wie er vaker reageren en zo hou ik mijn trouwe volgers bij! Ik vraag jullie om meningen, om hulp en om advies! Instagram is voor mij het allerleukste sociale platform, waar ik heel graag in wil groeien! Zo steek ik veel tijd in het maken en bewerken van mijn IG foto’s, en post ik ook graag kleine video’s, met daarin swatches of een snelle look! Ik zou het heel leuk vinden om een groter bereik te krijgen op Instagram, en daar doe ik dan ook erg mijn best voor!

2. Planning volhouden.

Sommigen weten dat ik oorspronkelijk een planning heb voor mijn posts en video’s! Elke maandag, woensdag en vrijdag een blogpost en in het weekend een video! Deze planning is makkelijk te doen voor mij, en te combineren met school (tot nu toe). Maar de laatste tij dwaal ik hier heel erg van af. Door Vlogmas deze maand kwam ik niet toe aan losse artikelen of een extra video! Vanaf januari wil ik dat weer bijhouden! Een vaste planning zorgt namelijk ook voor vaste bezoekers!

3. Een vlogcamera.

Nog iets wat ik heb ontdekt na Vlogmas, ik vind vloggen superleuk! Nu film ik met mijn normale camera, maar die is niet heel handig om mee te nemen, en ik kan mezelf niet zien door gebrek aan een klapschermpje. Het liefst wil ik de Canon G7x, de welbekende vlogcamera die tegenwoordig iedereen gebruikt, maar daar moet ik nog wel even voor sparen!

4. Amerika vlogs.

Over vloggen gesproken, ik ga in de zomervakantie naar Amerika! Omdat ik dit zo cool en gaaf en leuk vind wil ik dit natuurlijk vastleggen op camera, om met jullie te delen, maar ook zodat ik het later terug kan kijken! Hoe en wat moet ik nog even uitvogelen, maar dit wil ik sowieso gaan doen!

5. Meer events.

Toen ik naar het ILB Event was met Tionne heb ik daar veel medebloggers ontmoet, en dat was zo leuk! Omdat iedereen zo ver van elkaar woont is een event een geweldige plek om te meeten, en andere dingen te doen! Ik hoop dat ik dit in 2016 nog een paar keer kan doen, en misschien dan ook ooit jou te kunnen ontmoeten!

6. Collabs met andere Youtubers.

Door mijn blog, Youtube en voornamelijk Instagram heb ik heel veel meiden leren kennen die ook hier actief zijn! Contact via social media is leuk, hoor, maar echt elkaar onmoeten is nog veel leuker! Samen video’s op maken, veel kletsen en een leuke tijd hebben!

7. 1000 subscribers op Youtube.

Ik had een deal met mijn broertje dat als ik voor 2016 de 1000 subs had gehaald, dat hij een taart voor me zou maken/kopen/regelen. Helaas gaat dat hem nu niet meer worden, maar ik hoop wel dat ik dit in 2016 kan halen!

En dat waren voornamelijk alle doelen! Natuurlijk ben ik benieuwd wat er dit jaarnog meer op mijn pad komt, maar voor nu lijkt me het wel heel gaaf om dit te halen!

Advertenties

4 gedachtes over “Mijn doelen voor 2016 op bloggebied

  1. 1800 volgers? So Nice! Super leuke review om te lezen en we maken allemaal wel eens fouten in het leven, maar de fouten bekennen en er iets van leren voor de volgende keer is het zout en peper in je leven. We like You!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s