Essence Liquid Lipstick 01 Colour Party

Make-up

 

IMG_3860

Het nieuwe assortiment van Essence ligt al weken in de schappen, en dit product heb ik al best een lange tijd. Ik wilde er een review over schrijven, maar er is er toen niks van gekomen! Hier is hij dan! De review over de Essence Liquid Lipstick!

IMG_3840

IMG_3852

Liquid lipsticks zijn het product van nu! Je ziet ze overal, bij de grootste merken, en in de mooiste en bijzonderste kleuren! Essence kon natuurlijk niet achterblijven, en maakte daarom hele budgetproof lipsticks! 6 kleuren, waaronder deze, 01 Colour Party.

De verpakking is mooi, met het doorzichtige deel, waarin net lijkt alsof er een echte lipstick in zit. Het heeft een typische lipgloss-applicator en het ziet er over het algemeen strak uit!

IMG_3859

Het product zelf is heel vloeibaar (joh), en ook best plakkerig. Het is meer een lipgloss met mooie dekking, dan een lipstick die goed dekt. De substantie droogt ook niet op, of wordt niet mat. Nee, het blijft op je lippen liggen en glanst en plakt als een malle. Je moet ervan houden! Wel vind ik de kleur heel mooi, lichtroze nude achtig, een hele mooie everyday kleur!

IMG_3847

De liquid lipsticks zijn iets minder dan dat we tegenwoordig van een liquid lipstick verwachten, maar ik vind het niet vreselijk! De kleur is mooi en als je haar niet heel de tijd in je lipstick blijft plakken, is het best te doen! Het zal geen grote favoriet worden, maar voor zo nu en dan is hij wel mooi!

De liquid lipsticks van Essence kosten 2,59 euro.

XO

Advertenties

4 gedachtes over “Essence Liquid Lipstick 01 Colour Party

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s