Vlogmas 2015: do or don’t?

Other

tumblr_lwhdabX5kb1qb9lh7o1_500

Het is bijna eind november, en dat betekend dat het bijna tijd is voor Kerstvideo’s  Vlogmas! Vanaf 1 december overspoelt Youtube met kerst-vlogs, ook wel Vlogmas genoemd! Een online advent kalender voor je subscribers, elke dag een nieuwe vlog! En nu twijfel ik, zal ik dit jaar ook meedoen?

Vorig jaar deed ik het niet, ik was veel te druk met school en een camera had ik ook nog niet! Nu zijn mijn resultaten op school veel en veel beter, en heb ik tijd over! Nu heb ik ook een camera en een huge SD-kaart, zodat ik heel veel kan filmen! Mogelijk is het zeker!

En dan nu de twijfels. Vinden mensen het wel leuk? Krijg ik er views op, of wordt het niet saai? Lukt het op tijd met editen en uploaden? Het lukt sowieso niet om de vlog dezelfde dag online te zetten, maar misschien de dag erna, of twee dagen erna!

Wat vinden jullie? Zal ik op 1 december beginnen met Vlogmas? Let me know! XO

Advertenties

9 gedachtes over “Vlogmas 2015: do or don’t?

 1. JAJAJA ik kijk er al naar uit. Persoonlijk zou ik zelf 3 dagen voorlopen. Ah dan moet je zaterdag al beginnen zo te zien haha. Twee zou ook kunnen, als je maar zelf te tijd hebt om te bewerken en in te plannen. Ik zou het zelf heeel leuk vinden.

  Like

  1. Ik bedoelde meer dat ik 1 december gewoon begin met vloggen, en dat de vlog van 1 december dan op 2 december online komt! Of op 3 december, maar daar moet ik nog even over nadenken!

   Like

   1. ah dat kan natuurlijk ook, ik denk dat het voor jezelf fijner is om 2 of 3 dagen vooruit te lopen zodat je genoeg tijd hebt. Ben benieuwd!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s