Too Faced Exotic Color Frilly Lily Eyeshadow

Make-up

IMG_3614

Laatst was ik bij de nieuwe TK Maxx in Rotterdam, en daar zag ik dat ze ook make-up verkochten! Ze hadden heel weinig, en eerst had ik niet verwacht dat ik er iets zou van kopen. Na even zoeken kwam ik toch wat tegen dat er mooi uitzag, namelijk deze Too Faced oogschaduw. Hij kostte bijna niks en het is een kleur die ik al heel lang wilde hebben, dus ik besloot hem me te nemen!

IMG_3619

IMG_3616

IMG_3629

IMG_3634

De oogschaduw zit echt in een super cute verpakking De lichtroze-goud combo is echt typisch Too Faced en ik ben er echt dol op! Ook vind ik de naam Frilly Lily erg cute! De ‘container’ van de oogschaduw is zwart in de vorm van een bloem, met een soort raampje waardoor je de kleur van de oogschaduw kan zien. Handig als je er meerdere hebt! De oogschaduw zelf is heel erg glitterig, en hij is best korrelig. Het is een witgoude highlighter kleur. Ik had zelf iets meer glans verwacht dan glitters, maar ik vind hem nog steeds prachtig!

IMG_3635

IMG_3636

Swatch zonder flits – Swatch met flits.

Waauw! That shine tho… Deze mono is perfect voor inner corners of onder je wenkbrauw, of gewoon als glitter over je hele ooglid! Je zou hem zelfs als highlighter voor op je gezicht kunnen gebruiken maar ik denk dat de glitters daar net iets te grof voor zijn. Ik vind deze oogschaduw echt prachtig, en ik wil zeker meer Too Faced producten!

IMG_3614

Ik kocht deze oogschaduw voor 6 euro bij TK Maxx in Rotterdam. De originele prijs is 18 dollar (ong 13 euro), en hij wordt verkocht op verschillende Nederlandse make-up sites of op de site van Too Faced zelf!

Advertenties

3 gedachtes over “Too Faced Exotic Color Frilly Lily Eyeshadow

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s