Make-Up Studio Squeaky Clean

Nails

IMG_3213

Peachy nude, een kleur die ik de laatste tijd veel meer voorbij zie komen! Ik kreeg hem laatst van mijn neef, en sindsdien ben ik verliefd op dit kleurtje! Normaal houd ik helemaal niet van oranje kleuren, en ben ik echt een type voor koele kleuren, maar toen ik deze opdeed wilde ik hem er niet meer afhalen! Benieuwd?

IMG_3215

IMG_3220

De verpakking heeft een dubbele dop, wat ik zelf heel classy vind! De bovenste (neppe) dop is mat en vierkant, mooi afgewerkt en de verpakking ziet er over het algemeen heel clean uit! Dubbele doppen zie je vaak bij merken zoals Dior en Chanel, high-end merken dus. Hoewel deze nagellak iets goedkoper is, ziet hij er niet goedkoop uit!

IMG_3222

IMG_3221

Het kwastje is klein en dun, en hij werkt heel fijn. Ookal ben ik meer fan van dikkere, rond afgewerkte kwastjes, werkt dit helemaal niet vervelend!

IMG_3225

IMG_3224

Op deze foto’s draag ik twee laagjes. En WAUW! Onopvallend maar toch clean ziet het eruit! Je zou hier een matte topcoat overheen aan kunnen brengen, dat zou ook heel gaaf staan, maar zoals hij nu is vind ik hem ook prachtig!

IMG_3216

De nagellak kost 12,90 euro, en naast Squeaky Clean, hebben ze nog veel meer kleuren! De kwaliteit is heel fijn! Hij chipt wel snel maar dat ligt vooral aan mijn eigen nagels, die heel dun en breekbaar zijn! Voor de rest ben ik er heel blij mee! Make-Up Studio wordt online verkocht en in hun filialen!

Thanks for reading! XO

 

Advertenties

3 gedachtes over “Make-Up Studio Squeaky Clean

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s