New In: Bohemian/70’s Style

New In

IMG_2387b

Ik had laatst wat dingen gekocht in de stad, maar het waren er net iets te weinig voor in een shoplog in video-vorm, dus dacht ik, ik doe hem maar als blogpost! Ik heb 5 dingen gekocht, bij 3 verschillende winkels! De meeste zijn in de sale gekocht, dus als je geïnteresseerd bent in iets, het kan zijn dat het er niet meer is! Het is een beetje bohemian/jaren 70 style, ook wel de Coachella style genoemd. Ik vind deze style erg leuk, en wil je weten wat ik heb gekocht, lees dan verder!

IMG_2390

IMG_2425

Als eerste deze zonnebril van de Pull & Bear. Ik had hiervoor een zonnebril van BooHoo.com, maar die was kapot gegaan, dus moest ik een nieuwe. En toen ik in de rij stond om de volgende kledingstukken te betalen, zag ik deze liggen. Het is een lichtroze montuur met blauwe spiegelglazen, en ik ben er echt superblij mee! Hij was afgeprijsd naar 9,99 euro, dus besloot ik hem mee te nemen! Bij de kassa kreeg ik er ook nog een gratis hoesje bij, dat hij mooi blijft en minder snel kapot zal gaan!

IMG_2399

IMG_2415

Dan het tweede van de Pull & Bear, deze witte croptop. De aanfoto is niet helemaal scherp, sorry daarvoor! Het is een racerback top, dat houdt in dat de bandjes naar elkaar toe lopen. Je zou hier een huidskleurige of strapless beha onder kunnen dragen, maar gewoon een zwarte of witte kan ook wel volgens mij. In de stof zit ook nog een symmetrisch patroon, dat is wel een leuk detail. Deze was ook in de sale voor 8 euro.

IMG_2403

IMG_2422

Dan als laatste van de P&B, dit supergave suède rokje. Als dit niet bohemian is… Het is een recht rokje, met aan de onderkant een soort fringe. In de stof zit een beetje een patroontje. Aan de bovenkant zit zoals je ziet een soort hap, en bij mij komt die precies op m’n navel. Als je er een croptop op draagt zie je dat natuurlijk, met een langer shirt niet. Ik vond het eerst wel grappig, maar het is wel een leuk detail! Ik ben hier heel erg blij mee, en hij kostte maar 15,99 euro!

IMG_2401

IMG_2393

Ik ben ook naar de Tally Weijl geweest, en daar heb ik de volgende twee dingen gekocht. Als eerst, deze croptop. Hij is een beetje lichtroze, met een rood/oranje print. Aan de onderkant zitten een soort touwtjes die eerst zijn geknoopt in een patroon, en vervolgens gewoon naar beneden hangen. Ik ben echt dol op dit shirt, en ik ga hem deze zomer zeker veel dragen! Deze was 10 euro, volgens mij!

IMG_2395

IMG_2418

Het laatste van de Tally is dit gehaakte topje, met een heel leuk patroontje. Ook deze was 10 euro, en hij staat superleuk onder een bikini of bralette (zie hieronder). Net zoals met alle andere gekochte dingen ben ik ook met deze heel erg blij!

IMG_2405

En dan als laatste van deze New In, van de Monki deze bralette! Ik draag hem ook op de aanfoto van de vorige top! Ik wilde deze al een tijdje, en nu heb ik hem eindelijk gekocht! Het is basically een beha, zonder beugel. Hij is deels van kant, en hij zit heel erg comfy! Ik zie dit de laatste tijd veel meer en het is super fashionable! Zeker voor meiden met niet zo heel veel (guilty!) is dit leuk, onder een doorschijnend shirtje, of een top met een diepe cut-out aan de zijkant. Deze was 15 euro, en ik ben net zoals met alle andere dingen heel erg blij!

Dit was dan de New In en het eerste echte artikel op Fleurture! Hopelijk vond je het leuk om te lezen en te zien en dan tot het volgende artikel! XO

 

 

 

8 gedachtes over “New In: Bohemian/70’s Style

Plaats een reactie